Tel: 031.437.02.91 sau 0744 MyCase
Luni - Vineri: 10.00-18.00

Aboneaza-te astazi la newsletter-ul MyCase.ro!

Vei avea acces preferential la campaniile promotionale, cupoanele de reduceri si concursurile organizate de noi pe Facebook.

Transport Gratuit


TRANSPORT GRATUIT!


Magazinul MyCase.ro va ofera transport GRATUIT prin Fancourier in toate localitatile fara Km suplimentari la orice comanda in valoare de peste 90 lei platita online cu card-ul.
<strong><br>TRANSPORT GRATUIT!</strong><br> <br>Magazinul MyCase.ro va ofera transport GRATUIT prin Fancourier in toate localitatile fara Km suplimentari la orice comanda in valoare de peste 90 lei platita online cu card-ul.

Producatori

Top 10 Cele mai luxoase huse iPhone

Top 10 Cele mai luxoase huse iPhone

 

De ce sa nu cheltuiesti niste bani pentru ati proteja pretiosul iPhone? Aceste luxoase huse de iphone sunt fabricate din fibra de carbon, piele de Toscana, texturi de lemn, piele de strut, piele de crocodil sau chiar si aur decorat cu diamante la preturi incepand de la $180 pana la $100000

 

10. Ultra Case Luxury Edition Royal Crown $179.99

 

Husa iphone Ultra Case Luxury Edition Royal Crown

 

Husa are un cristal artificial enorm in forma de inima fixat pe spate cu un sirag de cristale Swarovski iar deasupra o coronita care arata tuturor din preajma ta, whos in charge.

Aceasta husa nu este pentru cineva care-si doreste o carcasa slim.

 

 

9. SGP Ott-Paint Ultra Thin Limited Edition Gariz Case $249.99

 

 Husa iphone SGP Ott-Paint Ultra Thin Limited Edition Gariz

 

Aceasta carcasa, creata in colaborare de Gariz Design si United SGP Corporation este atent vopsita cu OTT, o vopsea speciala care nu este doar ignifuga si rezistenta la caldura dar este si rezistenta la apa, antiseptica si antibacteriana. Carcasa vine cu o invelitoare din piele si folii care protejeaza atat ecranul cat si logo-ul Apple. Daca vreti una totusi, grabiti-va doar 50 de carcase numerotate individual vor fi fabricate.

 

8. Swarovski Wildcat $299.99

 Husa iphone Swarovski Wildcat

 

Dispunerea de cristale Swarovski aranjate manual in forma de leopard fac ca aceste luxoase carcase de iphone sa fie absolut unice. Carcasa gen snapped-on se presupune a fi la fel de buna din punct de vedere al protectiei cat este de aratoasa.

 

 

7. Orbino Strada up to $319

 Husa iphone Orbino Strada

 

Pe piata gasim si alte huse iPhone facute din finest piele italiana, dar ceea ce face ca Strada sa fie unica este acel clip de curea patentat. Nu numai ca acest clip este detasabil, dar acesta este facut si dintr-un metal Palladium si mai poate fi folosit ca reazem pt iphone. 

Strada mai are deasemenea o protectie pt ecran si acces la conectorul de date.

Oh, mai este si cusut de mana, cea ce il face automat de 2 ori mai bun. Preturile incep de la $99, dar poti plati mai mult pentru un hand-made sau creaturi salbatice strut ($249) , crocodil ($319).

 

 

6. GlitterRing iPhone Cover $379-$399

 Husa iphone GlitterRing iPhone Cover

 

Carcasa iphone GlitterRing vine intr-o varietate de design-uri. Fie ca sunteti gen Puffy Pink sau Golden Swirl, va puteti rasfata inpodobind Iphone-ul 3g sau 3gs intr-o mie de forme cu cristale Swarovski originale. In caz de deteriorare, husele iphone GlitterRing dispun chiar si de un kit de reparatie cu extra cristale.

 

 

5. iWood + Ryou $454

 Husa iphone iWood + Ryou

 

Carcasa Miniots iWood a fost scoasa din mainile lui Ryou Co., Ltd. and Urushi lacquerer Seiichiro Fujino.  Artistul foloseste un lac brut chinezesc, lac incolor, pigment si folie de argint pentru a transforma carcasa intr-o opera de arta.

 

 

 

4. Softbank BB Samurai iPhone cases $1,000

 Husa iphone Softbank BB Samurai

 

Softbank BB ne aduce aspectul estetic traditional japonez al articolelor decorative din lac pt iphone.

Aceste cinci carcase comemoreaza cinci faimosi samurai din istoria Japoniei. Carcasele au fost realizate in colaborare cu firma Zohiko o companie cu 350 ani de experienta in articole decorative din lac, si fiecare design vine cu o husa din panza diferita.

 

 

3. Louis Vuitton iPhone cases up to $1,120

 Husa iphone Louis Vuitton

 

Louis Vuitton va ofera acum 4 modele diferite de huse iphone: Monogram Canvas, Piele Taiga, Piele Epi si Piele crocodil. Toata lumea stie ca adaugand logo-ul LV pe orice il face practic priceless. Dar aceste preturi sunt intre $225 pt Husa Monogram si $1120 pt husa din piele de crocodil. Din păcate, aceste huse iphone costisitoare comit un păcat de a acoperi ecranul telefonului.

 

 

2. Diamond iPhone Case $20,000

 Husa iphone Diamond

Daca cumpararea unei carcase mai scumpe de 50 ori decat telefonul, ti se pare normal, atunci asta este carcasa pentru tine. Cu 42 diamante VVS1 (3.5 carats) este cea mai bling-bling investitie. Asta inseamna doar $5714 per carat. Super afacere, nu?

 

 

1. GnG Golden Delicious $100,000+

 

 Husa iphone GnG Golden Delicious

 

Care este cea mai scumpa Carcasa iphone din lume? Aceasta carcasa extravaganta este punctul culminant al celor 12 luni de dezvoltare. Carcasa are un strat de 1mm si 140 grame din aur de 18K, o folie din fibra de carbon si cam 200 diamante. Rama exterioara prezinta alte 400 diamante in logo care poate fi customizabil. Ca si articol de lux facut la comanda, preturile variaza in functie de materialele folosite.

 

 • Mycase.ro | Huse-Iphone.ro - Huse si carcase Iphone din piele sau policarbonat - Huse si carcase Iphone de calitate.

 • Sc. EyeLash Srl.
 • Punct de lucru: Str. Vailor 16A,
  sector 3, Bucuresti

  Sediu Social: Bd.Theodor Pallady nr 30C,
  Bl.T3, ap87, sector 3,Bucuresti.
 • Telefon: 031-437-02-91
  0744-692-273
 • FAX: 031.815.55.55
 • Parteneri:
 • Viziteaza magazinul Mycase.ro pe ShopMania Viziteaza magazinul MyLash.ro Smartbuy.ro - preturi si comparatii
Login